View Single Post
Eski 08-06-2010, 12:00   #11
bahtiyar02
Ağaç Dostu.

bahtiyar02's Avatar

Giriş Tarihi: 14-09-2006
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi epsody Mesajı Göster
Sevgili Bahtiyar topraklarla zorlu mücadeleni Senin Bahtiyar-02 bahçe başlığında izlemekteyim, Tarlandaki bahçe çalışmalarını takdirle izleyenlerdenim, sakın kusura bakma başlıklarına uğrayıpta bir yorum getirmediğime, zorlu toprak çalışmalarındaki gayretlerine söz bulamıyorum menfi veya müspet olarak. Bana düşen sadece yaptıklarını insan üstü gösterdiğin gayretini saygıyla izlemek kalıyor.

Size söyliyeceklerim kişisel uğraşılarımla topraklara hizmeti, organik atıkların geri dönüşümünü sağlamanın çeşitli yolları üzerideki çalışmalarımdaki bilgilerimi paylaşmak isterim, tabii bunu senin zamanın uygun oldu bir aralıkta yapmak, toprak çalışmalarına engel olmayacak ortamı seçerek daha faydalı olur kaanatini taşımaktayım.

Selam olsun doğunun toprak dostlarına diyerek, çalışmalarında başarılar mutluluğunla daim olsun sevgiler saygılar sunarım.
Sevgili epsody dostum;
Tüm iyi dilek ve temennileriniz için çok teşekkür derim.Organik atıkların geri dönüşümünü sağlamanın çeşitli yolları ve sizin bilgilerinizden faydalanmayı çok isterim. İnanın bahçeye gittiğimde halen eksikliklerimin olduğunun farkındayım.Ancak Gidermek içinde hafta içinde ayarlamaya çalışıyorum.İyiki sizler gibi desteklerini ve bilgilerini esirgemeyen dostlarım var.
Saygılar

bahtiyar02 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön