View Single Post
Eski 08-06-2010, 07:04   #665
tturt
Ağaç Dostu

tturt's Avatar

Giriş Tarihi: 20-04-2008
Sayın Zeki Yağlı,

Sizi bahçemizde görmek bizi çok mutlu etti.

Sizin bahçenizi büyük bir keyifle gezdim, gezeceğim. Dile kolay 15 yıl sabırla, emekle harika bir bahçe yaratmışsınız.

Haklısınız bizim bahçemiz ufak şu anda bile yer kalmadı büyüdüklerinde ciddi sıkıntı olacak. Biz bu evi aldığımızda hiç bahçe deneyimimiz yoktu. Zaman içinde hata yaparak, okuyarak, araştırarak bir miktar tecrübe edindik. Şu andaki tecrübemiz ve bahçe aşkımız evi alırken olsaydı inanın çok daha büyük bahçesi olan bir evi tercih ederdik. Bu eve zor sahip oluyoruz, şu an için buralardan toprak almak zor. Ama hayatın bizlere ne getireceğini kestiremiyoruz. İnşallah daha büyük bahçeleride görmek bizlerede nasip olur.

Zeki Bey toplantıda dağıttığınız fidelerden aldığım kuşkonmaz çok güzel gelişim gösterdi tek daldı yeni filizler vererek üç dal oldu. Yağmur ve rüzgar olduğu zamanlar bir şey olacak diye korkuyorum. Aşağıya kuşkonmazın son halini ekliyorum birde yine sizden aldığım bir fide vardı çiçeklenmeye başladı siz ismini söylemiştiniz ama aklımda kalmamış tekrar söylemeniz mümkün mü?

Name:  DSC00132.jpg
Views: 1056
Size:  74.3 KB

Name:  DSC00133.jpg
Views: 1041
Size:  74.2 KB

Name:  DSC00362.jpg
Views: 1097
Size:  72.1 KB

Name:  DSC00363.jpg
Views: 1083
Size:  72.1 KB