Sn Sarıcan'ın açtığı bu başlıkta öğrendiğim yöntemle çilek enzimi yaptım, 5lt lik su bidonuna su doldurdum ,göz kararı az miktarda enzim ilave ettim, taze yoğurt almıştım onun suyundan yine göz kararı az miktarda ,6 yemek kaşığı da buğday kepeği ilave edip karışımı içinde mikro organizmalar üreyebilsin diye 24 saat beklettim,sonra gidip bahçemde bulunan biber,çilek ve kabak fidelerinin dibine azar azar paylaştırdım,bir yandan da inşallah kuvvetli gelip fideleri yakmaz diye düşünmedim değil hani,bakalım bundan sonra gidişat nasıl olacak, eğer sonuç iyi olursa tarlamdaki zeytinler için de aynı formülü yineliyeceğim,bekleyelim görelim bakalım...
Düzenleyen yasarugur : 07-06-2010 saat 16:50
Neden: isim düzelttim
|