View Single Post
Eski 05-06-2010, 18:51   #919
limon
Ağaç Dostu

limon's Avatar

Giriş Tarihi: 14-03-2007
Sormayın Nurcan Hanım, bir ilaç şişesine 3 sene önce koyduğum Sabah Sefası tohumlarını bulunca öylesine serpiştirmiştim. Nasıl da sık atmışım, hepsi de çimlenmiş. Büyüdüklerinde nasıl başa çıkacağım bakalım. Ne diksem olmuyor, mesela Güllerle aram hiç iyi değil. Bugün yine kızdım hepsini kökten kesecektim neredeyse. Yeni ilaçladığım yeni sürgünler kurumuş, onlar kuruyunca yeniden sürmeye çalışanlar ise yeniden bitlenmiş. Bir daha gül sokmayacağım bahçeye.

Teşekkür ederim Günebakan. Başka renkleri de var diyor Adalet Hanım, açmamış tomurcukları merakla bekliyorum.

Bu da günün hasadı, salyangozlardan ancak bu kadar kurtarabildim. Az olsun bizim olsun.
Name:  IMG_6999.jpg
Views: 1019
Size:  46.0 KB

Domateslerim çok güzel büyüyorlar, üzerinde tek tük Domates bile var. Bugün saksılara ektiğim karpuz fidelerini toprağa geçirdim. Eğer hepsi verirse çok Karpuzumuz olacak. Bahçesi olanlara kesinlikle öneririm, küçücük bile olsa o kadar zevkli ki Karpuz yetiştirmek. Bal Kabakları ve Sakız Kabakları fideleri henüz küçük ama 2 gündür çok hızlı büyümeye başladılar. Salyangozlardan 3 kök Salatalık kalmıştı, nihayet uzamaya başladılar da kurtardılar. 2-3 hafta önce pazarda Börülce tohumlarını görünce merak edip almıştım. Öylesine serpiştirmiştim hepsi çıkmış. Allahtan oturakmış, yoksa nereye sardırırdım o kadar fideyi bilmem.

limon Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön