View Single Post
Eski 01-06-2010, 10:56   #345
Orhan Özbilgiç
Ağaç Dostu

Orhan Özbilgiç's Avatar

Giriş Tarihi: 12-04-2008
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi finduk52 Mesajı Göster
Sevgili Orhan ağabeyciğim,

Sevimli itoş nasılda güvenle kendinden emin dolaşıyor bahçede. Dediğiniz gibi hemencecik adapte olmuş bahçenize. Herşeyin başı sevgiden geçiyor bu durumda bunu kanıtlıyor bence.

Trabzon hurmasının çiçeğini ilk defa burada gördüm.Eskiden anneannemin bahçesinde vardı , hurmalarını görürdük ama çiçeğini görmek nasip olmamıştı hiç. Çok güzelmiş. Elleriniz dert görmesin.

Susaklardan kuş yuvası fikride harika bir fikirmiş. Benim komşumun ön bahçesinde duvara dayalı bir gülü var dün gördük ki kuşlar oraya yuva yapmaya başlamışlar. Şaşkınlıkla ve merakla baktık. Bakalım gerçekten yuvaya dönüşecek mi .

Kucak dolusu selam ve sevgiler ..
Sevgili finduk52;
Galiba, çiçek, ağaç ve her türlü bitki sevgisi olan insanlar, aynı zamanda doğanın tüm unsurlarını da (İnsan ve hayvanlar gibi.), diğer insanlardan daha çok seviyor. Ya da ben öyle algılıyorum.

İtiraf etmeliyim ki, Trabzon Hurması' nın çiçeğini bende ilk kez farkettim ve hemen fotoğrafını çektim. Hatta kokladım. Ama kokmuyor.

Kuş yuvalarını beğenmenize sevindim. İnşaallah, bunlarda amacına ulaşır. Rüzgarda çok sallanan bir tanesini, biraz daha ağaca yaslıyacağım.

Bu arada ben ve eşim, herkes gibi sizin ''Dobik'' i çok sevdik. Dileğimiz, torunlarınızı da, bahçede yürürken görmeniz.

Sağlıcakla kalın.

Orhan Özbilgiç Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön