View Single Post
Eski 08-01-2007, 16:17   #179
Mahmut Leventoğlu
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 15-09-2006
İnsanlarla dalga geçiyorlar resmen. Fotograf konusunda ilana çıkışı Ocak 2007 ,teslim süresi Şubat 2007.

İnsanlar dağarcıklarındakileri mi ,arşivlerindekileri mi, yoksa yeni çektiklerini mi yollayacak. Takılmışlar sadece Antalya bölgesine. Peki İç Anadolu, Ege, Doğu Anadolu, Kuzey Doğu Anadolu, Trakya buralar ne oluyor.

Suğla Gölü,Sultansazlığı,Acı Göl Kurudu. Beyşehir,Eber,Akşehir Gölleri can çekişiyor. Büyük Menderes zehir akıyor. Küçük Menderes kurumak üzere. Fırtına Deresine H.E.S yapıp Alabalıklar için özel kanaletler yapacaklarmış ) Köprülü Kanyonun Önemli kollarına birtakım özel şirketler H.E.S ler yapıp (5 MV gücünde) 15 yıl sonra devlete geri verecekler. Yap işlet devret modeli. Kim dur diyecek bunlara?

Benim gibi birkaç deli çıkıp hop durun bakalım deyip ölüm tehditleri alıyorsak ve herşeye rağmen bu işler yapılıyorsa, nerede kaldı bu D.S.İ. dediğimiz kurum?

Ben bu acıyı çektim Sütçülerde. Adamların kurduğu H.E.S ortaklarına doğru düzgün bir kar sağlamadı. Güzelim Tabiat Parkını Milli Parklar Kanununa rağmen rezil ettiler. ÇED raporu bile yok. Yani benim anladığım D.S.İ STK larla resmen dalga geçiyor. Doğru projelerle herşeye varım fakat Maddi çıkarlar için Devletin en önemli kurumları Siyasi olarak kullanılmıyor mu bu benim içimi acıtıyor ve YILGINLIK veriyor.

Şuna inandım HER MEMLEKETİN YÖRESİNİ KORUYACAK BİR DELİSİ OLMASI LAZIM )

Mahmut Leventoğlu Çevrimdışı   Başa Dön