View Single Post
Eski 08-01-2007, 12:09   #178
malina
agaclar.net

malina's Avatar

Giriş Tarihi: 03-04-2004
Afiş yarışması:
Alıntı:
Yarışma seçici kurul dışında herkese açıktır. Yarışmaya her katılımcı en çok 2 adet afiş çalışmasıyla katılabilir
Fotoğraf yarışması:
Alıntı:
Yarışma seçici kurul dışında tüm DSİ çalışanlarına açıktır. Her katılımcı istediği sayıda fotoğraf çalışmasıyla yarışmaya katılabilir
Resim yarışması:
Alıntı:
İlköğretim okullarının yalnızca 8 nci sınıfındaki öğrenciler bu yarışmaya iştirak edebileceklerdir.
Kompozisyon yarışması:
Alıntı:
İlköğretim okullarının yalnızca 8 nci sınıfındaki öğrenciler bu yarışmaya iştirak edebileceklerdir.
T.C. ENERJİ VE TABİİ KAYNAKLAR BAKANLIĞI DEVLET SU İŞLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ yarışmalar düzenliyor. Katılım sınırlaması bu kadar dar tutulmamalıydı diye düşünüyorum...

Alıntı:
AMAÇ: 22 Mart Dünya Su Günü nedeniyle konunun öneminin genç nesillere benimsetilerek Su Kıtlığı İle Mücadele konusunda bilgi düzeyinin artırılmasına yönelik hususların ilköğretim okullarındaki öğrencilere benimsetilmesini sağlamak.
"AMAÇ: 22 Mart Dünya Su Günü nedeniyle konunun öneminin genç nesillere benimsetilerek Su Kıtlığı İle Mücadele konusunda bilgi düzeyinin artırılmasına yönelik hususların ilköğretim okullarının 8 nci sınıfındaki öğrencilere benimsetilmesini sağlamak" gibi olmuş

malina Çevrimdışı   Başa Dön