Afiş yarışması:
Alıntı:
Yarışma seçici kurul dışında herkese açıktır. Yarışmaya her katılımcı en çok 2 adet afiş çalışmasıyla katılabilir
|
Fotoğraf yarışması:
Alıntı:
Yarışma seçici kurul dışında tüm DSİ çalışanlarına açıktır. Her katılımcı istediği sayıda fotoğraf çalışmasıyla yarışmaya katılabilir
|
Resim yarışması:
Alıntı:
İlköğretim okullarının yalnızca 8 nci sınıfındaki öğrenciler bu yarışmaya iştirak edebileceklerdir.
|
Kompozisyon yarışması:
Alıntı:
İlköğretim okullarının yalnızca 8 nci sınıfındaki öğrenciler bu yarışmaya iştirak edebileceklerdir.
|
T.C. ENERJİ VE TABİİ KAYNAKLAR BAKANLIĞI DEVLET SU İŞLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ yarışmalar düzenliyor. Katılım sınırlaması bu kadar dar tutulmamalıydı diye düşünüyorum...
Alıntı:
AMAÇ: 22 Mart Dünya Su Günü nedeniyle konunun öneminin genç nesillere benimsetilerek Su Kıtlığı İle Mücadele konusunda bilgi düzeyinin artırılmasına yönelik hususların ilköğretim okullarındaki öğrencilere benimsetilmesini sağlamak.
|
"AMAÇ: 22 Mart Dünya Su Günü nedeniyle konunun öneminin genç nesillere benimsetilerek
Su Kıtlığı İle Mücadele konusunda bilgi düzeyinin artırılmasına yönelik hususların
ilköğretim okullarının 8 nci sınıfındaki öğrencilere benimsetilmesini sağlamak" gibi olmuş