Arkadaşlar merhaba,
Aziz Bey, sizi buralarda tekrar görmek çok güzel, umarım herşey yolundadır. İyi dilekleriniz için teşekkürler.
Sevgili Meyveli Tepe, bloğumu beğenmeniz beni çok sevindirdi. Engin bilgilerinizden faydalanmak, bloğumu ziyaret edenlerin de sizden faydalanmasını sağlamak ve de bloğumu zenginleştirmek adına(

), sizin bloğunuzda olduğu gibi, bloğunuzu link olarak verebilir miyim? Olumlu ya da olumsuz cevabınız için şimdiden çok teşekkürler.
Sevgili Hosseda, herşey harika görünüyor. Galiba ben ev yapımına başlayana kadar siz bitirmiş olacaksınız.
Önceden yaşadığım sıkıntılardan, az çok bahsetmiştim. O kadar nazlı bir harita mühendisim varmış ki, gelip de kazıkları çakması haftaları aldı. Kazıklar hatalı çakılmış ve tekrar gelip düzeltmesi bir o kadar daha sürdü. Bunca zaman kaybına ustam pes dedi doğal olarak. Ufak tefek işler alıp beni bekliyordu ama, sonunda haklı olarak başka bir işe koyuldu. İnşaat mevsimi de başladığından ve de taş duvar ustalarının azlığından, inanın tüm planı değiştirip, baştan gazbetonla örülmüş, taşla kaplama yapılmış bir eve mi dönsem diye bile düşünmedim değil. Usta bulamıyordum çünkü.
Çok şükür ki, geçen hafta bir başka ekiple anlaştık. Bu biraz daha pahalıya mâl olacak ama, kabasının tamamını yapacaklar. Önceki ustayla sadece duvar ve subasman için anlaşmıştık. Bunlar ise binayı komple bitirecekler tavanıyla beraber. Kalabalık bir ekip olduklarından az zamanda bitirebilecekler gibi görünüyor. Aslında temel kazıldı ama, ellerindeki işin bitmesini beklemek zorundayım. 15-20 günleri varmış. Kaç ay bekledim, o kadar daha bekleyebilirim herhalde.