View Single Post
Eski 30-05-2010, 21:00   #988
behramlevent
Yeni Üye

Giriş Tarihi: 30-05-2010
Değerli forum üyeleri, kumkatdaşlar;

Bende uzun zamandır edinmeye çalıştığım kumkat fidanıma bugün kavuştum. Üzerindeki çiçekler yeni dökülmüş, bir iki adet hala var. Ufacık meyveler şahin gözler tarafından seçilebiliyor. Mesajlarım 3'e ulaşınca bol bol resim eklerim, zaten en büyük hobilerimden biri fotoğrafçılık.

İtiraf ediyorum konuyu tamamen okumadım, 19. sayfayla beraber bende bittim, direk sona atladım. Şimdilik ciddi bir sorunum da yok rahatlığı ile ilk mesajımı yazmaya başladım böylece.

En büyük sıkıntım ise üzerinde meyve olmadığı için kumkat olmama ihtimali. Yuvarlak yuvarlak ufak tefek salon bitkisi tadında olan calamondin bu ara her yerde var, ondan çıkmasından korkuyorum açıkçası. Öyle çıkarsa zaten aldığım fidanlığı basarım muhtemelen

Ben İstanbul'da yaşıyorum fakat ailem Çanakkale'ye yerleşti, köyde ev yaptırıyorlar emekliliğin tadını çıkartmak için. Şimdiden ağaç seçimine başladım ben, mantıklı isteklerime ses çıkartmıyorlar zaten. Sebze bahçeleri içinde sürekli yardım ediyorum, şu an evimde plastik bardaklarda 10 jalapeno ve 6 amerikan dolmalık biber filizlendirdim ekmeleri için, o derece yani

4 senedir kumkat peşindeydim, ilk yediğimden beri. Yakın zamana kadar yetiştirmeyi de pek düşünmemiştim açıkçası, sonra da ucuzunu aradım biraz. Elimdekini 15 TL'ye aldım, fotoğraflarını eklediğimde tecrübeleriniz doğrultusunda her türlü yoruma ve öneriye açık olacağım inşallah. Bu başlık haricinde forumun bir çok noktasında karşılaşmamız mümkün görünüyor yakın gelecekte, iyi günler.

behramlevent Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön