View Single Post
Eski 30-05-2010, 20:01   #207
bahtiyar02
Ağaç Dostu.

bahtiyar02's Avatar

Giriş Tarihi: 14-09-2006
30.05.2010 Pazar Tarla/Hobi bahçesi

iki yıldır bu gün kadar ne zor durumda kaldım anlatamam.Nede sıkıntılı bir gün geçirdim.Gerek hocalarım gerek ailem sürekli yanımdalardı.Oysa bu gün ne hocalarım nede ailem yanımdaydı ailem köye gittiler hocalarımda başka yere gitmek zorunda kaldıklarından imdadıma iş yerimden dostum Fatih yetişti.Sabah 08 de tarlaya gitmeden önce yol üstünde pide fırınında yeşil biberleri ve sıcak pideleri alıp tarlaya gidip kahvaltı yaptık.Derede su erken azaldı.Biberleri,patlıcanları,ve diğer meyve ve sebzeleri kahvaltı sonrasında su motorumla sulamaya başladık.Bu arada çay semaverimiz ile bir çay keyfi fırsatı ancak saat 13.30 civarında bulduk.Sıcaklar dostumu çok etkiledi.Kolları ensesi ve yüzü bronzlaştıGeçen hafta sevgili annem ters dutu gübrelemiş ve her hafta ben olayım olmayım kesinlikle sulamayı ihmal etme uyarısıyla bugün gördüğüm dut meyveleri çok tatlı,iri ve siyak renkleri göz alıcıydı.Salatalıklar, Hıta(Acur)lar ve yerli siyah karpuzumuz çiçek açmıştı. Sevincimden onlarla çocuk gibi konuşmaya başladım.Dostum abim kafayı yemiş gibi yüzüme bakıyordu

Eklenen Resimler

bahtiyar02 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön