View Single Post
Eski 29-05-2010, 20:21   #770
Aziz Fayda
Ağaç Dostu

Aziz Fayda's Avatar

Giriş Tarihi: 21-04-2009
herkese merhaba

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi hosseda Mesajı Göster
Sayın mustafademir24,

İşaret ettiğiniz sahifeyi ve sayın Aziz Fayda' nın inşaatının hikayesini defalarca okudum ve hala da okumaktayım, fotoğraflardan yararlanmaya çalışmaktayım. Ancak ben evin üstünü beton dökerek kapatacağım. Yani ahşap kalaslar üzerine oturacak bir çatıya sahip taş evim olamayacak ne yazıkki.

Bodrum yöresinde geçmişte yapılmış ve halen yeni yapılan taş evler gibi olacak evim. Teras çatı denilen türde yani. Evde ilk önceliğim bana çok uzun dönemlerde dahi sorun ve masraf çıkarmaması. Teras çatıda su ve ısı yalıtımını çok önemseyeceğim. Hatta yapılacak her şeyi yaptıktan sonra en üstü Mersin Mut yöresinin beyaz bir kayrak taşı var. Bayağı da pahalı ama çare yok onunla kaplayacağım ki yazın güneş ışınlarından koruyabileyim binanın tepesini.
Sayın hosseda,

Uzun zamandır buralara uğramıyordum. En sonki görüşmemizden sonra müthiş yol almışsınız. Şaheseriniz mükemmel gidiyor. Evinizin bulunduğu yeri merak ettim. Ne yazık ki geriye dönüp olan bitenleri okuyacak vaktim yok. Pencere ve niş üzeri lentoları nasıl çözdünüz ? Ağaç mı yoksa başka bir materyalmi ?
Kolay gelsin diyorum.

selamlar

Aziz FAYDA

Aziz Fayda Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön