Alıntı:
Elbette ki bu da devletin tarıma, eğitime ayırdığı bütçe ile tarım politikaları ile ilgili. Son senelerde yanlış tarım politikaları ile tarımımızın, çiftçimizin ne hale geldiği de ortada. Ancak yapılmaya çalışılan doğru işleri de görmezden gelmeye desteklememeye imkan yok.
|
Hazır mine hanımı yakalamışken biraz öz eleştirimizi de yapalım.
Baştan sona kadar haklısınız ben de aynı şeyleri hep söylüyorum.
Yanlış tarım politikaları, tarım pilanlamamız yok, bu yapılan yanlışlıklarla da ben hala çok iyi yapılıyor çok iyi gidiyoruz demem kendimi kandırmış olurum. Tabi ki yapılan iyi şeyleride destekleyeceğiz, Ama hani derler ya adamın aynası işidir
(Doğrumu kurdum cümleyi bilemiyorum.
Şimdi ben bu aynada bir şey göremiyorsam bu iş iyidir nasıl derim. Şimdi ben bu yanlış politikalarla yeni başlanan bir uygulamaya da nasıl güvenle bakayım, ön yargılı olarak bakmakta haksızmıyım, kendimizi eleştirmeyelim mi?
Alıntı:
biz devlet çok ağır önlem ve yaptırım koysun her saniye denetlesin diye bekleyemeyiz.
|
Her saniye denetlesin demiyorum, ama bazı radikal kararlar alıp uygulasın ve arkasında dursun.
Bakın bir kaç gün önce almanyadan gelen bir arkadaşım türkiyeden herbisit alıp götürdü almanyada kullanımı yasakmış, demek bazı devletler aldıkları kararları uyguluyorlar.