View Single Post
Eski 29-05-2010, 19:12   #106
karavan
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 10-07-2007
Merhabalar,
Çok uzunca bir süredir sulama sistemleri üzerine çalışmalarımız olduğu için siteyi pek ziyaret edemedim.Bu aralar müsait olduğum için gezme fırsatı bulabiliyorum.Biz büyük çaplı sulama,gübreleme proje uygulamaları yapıyoruz.En küçük alanımız 200 dekardan başlıyor.Her tür yağmurlama damlama gübereleme topraksız tarım seraları vs... gibi sistemler kuruyoruz.Rüzgar makineleri (Don önleyici) montajı yapıyoruz.

Yaz geldi sulama sorunları başladı farkediyorum.
Sizlerin işini görecek olan sistem ile altı ay evinize uğramadan çiçeklerinizi sulayabilirsiniz.Altı ayda bir gelip cihazın pillerini değiştirmeniz gerekecektir.
Bahsettiğim sistem ile 70 80 adet ve daha fazla saksınızı gözünüz arkada kalmadan sulayabilirsiniz sisleme yapabilirsiniz.
Kullanılan ürünler tamamen Netafim garantili ürünlerdir.

Sulanacak saksı adet ve hacimlerini bildirdiğiniz takdirde projelendirip fiyatı ile size dönerim.Talep olursa kit halinde herşeyi hazır musluğa bağlanacak şekilde de gönderebilirim.

Sistem ile yapabilecekleriniz;
Hergün
Veya haftanın belirlediğiniz günlerinde
Belirlediğiniz saatte sulama/sislemeye başlayıp
Belirlediğiniz süre kadar sulama/sisleme yapmak
Belirlediğiniz saatte sulamayı/sislemeyi durdurmak.
Cihaz manuel olarak da çalışabilmektedir.

Cihaz 9 V pil ile çalışır ve su geçirmez kontrol ünitelidir.Hiçbir riski yoktur.Direkt olarak evdeki şebekeye (Musluğun takılı olduğu yere) bağlandığı için depo ihtiyacı gerektirmez.Evde sular kesilmediği sürece sulama/sislemeniz aksamadan devam edecektir.

Bu iş de aşağıdaki projem çerçevesinde gerçekleştirilecektir.

http://www.agaclar.net/forum/showthread.php?t=21124

karavan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön