Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Kedi Tırnağı
Birkaç gün önce bahçeye diktiğim çelikler ölmemişler valla  2 tanesini yapraksız dikmiştim ama birinde yaprak bırakmıştım ölüp ölmediğini anlamak için. Bakalım tabii emin olamıyorum 3 günde. Dün başka bahçeden aldığım hanımeli çeliklerini de bahçenin başka yerlerine sapladım. Gölge yere dikiyorumki yanmasınlar daha köklenmeden.
Bir yerlerden bulup aldığım başka tür bitki çeliklerini de sapladım dün bahçeye. 3-5 gün evde suda bekledikleri halde onlar da ölmemişlerdi. Bunlar da çelik dikimiyle tutar belki mantığıyla onları da sapladım
Bu arada, ben geçen gün evdeki boş bir saksıya da çeliklerden dikmiştim. Birkaç tanesinin yaprakları pörsümüş gibi ama özellikle bir tanesi dipdiri duruyor. Aynı saksıda farklı görüntüde olduğuna göre '' Demekki bu canlı '' diye düşünüyorum. Denemeye devam 
|
Sayın Kedi Tırnağı yılmak yok ya başarıcaz ya başarıcaz bizim çeliklerde bi gelişme yok öyle duruyorlar ama benım hatam güneşin alnına dikmiş olmam bakalım bir daha bulursam çelik onuda gölgeye dikecem hatta evin içinde deneyecem rüzgar mahvediyor herşeyi..