View Single Post
Eski 28-05-2010, 12:54   #9
Adalet Yağcı
Ağaç Dostu

Adalet Yağcı's Avatar

Giriş Tarihi: 25-06-2008
Sevgili Finduk, ben tohumlarını Zengardenden almıştım, bu sene Zengardenden aldığım tüm tohumlar hiç sorunsuz çimlendi biri dışında.
Ondan da zaten pek ümidim yoktu, mavi Himalaya gelinciği, endemik bir tür olabilir, diğerlerinin hepsini çimlendirmeyi başardım.

Küpeyi tohumdan yetiştirmek zahmetli olabilir, neden çelik denemiyorsun?
Çiçek sapının çiçekle birleştiği yerde yeşil bir bölüm var, aynen güldeki gibi, çiçeği geçtikten sonra çiçek kısmı düşer ve genellikle o kısım dalda kalır, eğer o bölümü geliştirmeyi başarabilirsen içinde tohumlar oluşacaktır, uzun bir zamana ihtiyacın olabilir.

Alıntı:
Clematis kraliçesi
Sevgili Dudi, dün de sevgili Limon, clematis başlığında;"Boynuz kulağı geçti" diye yazmış, çok güldüm.
Benim fazladan yaptığım bir şey yok inanın, sadece yayla havasında yeterince soğuklandıkları için bu kadar güzel açtıklarını düşünüyorum.

Alıntı:
Ah deliler ah.
Baştan kabul ettik zaten

Sevgili Nazlı, duygularınız daim olsun

Alıntı:
Adalet Hanım bize biraz acı lütfen.
Aman efendim, sizin harika güzelliklerinizin 1 m² ile bile yarışmam mümkün değil Yücel bey, laf aramızda hep güzel görünen yerleri fotoğraflıyorum, içime sinmeyen daha bir çok şey var bahçede

Sayın Tturt, eşiniz işin inceliklerini kavramış, "hep güzel yerleri çekiyorsunuz, çirkin yerleri kimselere göstermiyorsunuz" diyordu, haklı galiba

Ceviz konusunda haklısınız, bundan önce diktiği pikan cevizim, 7. sene ceviz vermişti ancak, ama ceviz olacağına keşke ribesler meyve verseydi, çok merak ediyordum

Adalet Yağcı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön