View Single Post
Eski 26-05-2010, 12:00   #1626
Adalet Yağcı
Ağaç Dostu

Adalet Yağcı's Avatar

Giriş Tarihi: 25-06-2008
Sevgili Fatma hanım, ben İstanbul'daydım ama aklım hep çiçeklerimde kalmıştı, eşime her gün soruyordum kayıp var mı diye, o da hınzırlık yapıp "gelince görürsün" diyordu, maksat belli, bir an önce merak edip geri dönmem

Neyse ki, küpelerin yaprak bitlenmesi dışında zayiat yok, eşim iyi bakmış yani, küpelerimi bu gün ilaçladım, hepsi de tomurcuktalar, şimdi de onları bekliyorum merakla.

Sevgili Güler, hoş bulduk.

Hemen bir sütlü kahve yapıp senin için yudumlayacağım, bir gün kısmet olursa birlikte içeriz inşallah.

Sundaville gerçekten çok vefalı, sadece soğuklara dayanıksız, yoksa hiç nazlanmadan uzun süre açıyor.
Senin gönderdiğin de yaşıyor, bu günlerde saksısını genişletmem gerekecek, iyi bir budama da yapacağım, her nedense yapraklarını dökmüştü, yeni yapraklar patlatmaya başladı.

Kızımın taşınması iyi oldu, biraz uzaklaştık ama olsun, bana Bauhause fırsatı çıktı.
Geldiğimde Bauhausa uğradım, clematis çeşitleri bitmişti, üç renk katır tırnağına razı oldum, dediğin bölümü bir dahaki sefere mutlaka ziyaret edeceğim ama taşıması sorun olabilir, olmazsa yaptırırım tahta çıtadan.

Son baharda tekrar bir İstanbul yapmayı düşünüyorum, inşallah bir görüşme fırsatı yakalarız seninle.

Fikirlerin beni hiç sıkmaz, aksine mutlu olurum, senin tecrübelerinden her zaman faydalanmayı isterim, lütfen fikirlerini paylaşmaya devam et.

Aslında bütün bunları telefonla söyleyecektim ama bir problem oldu, bataryam aniden boşalmış, döndüğümden beri 3. defadır aynı şey oluyor.
Otobüste şarjım bitmişti, muavine verdim dolması için, nasıl bir şarj aleti kullandı ise böyle bir problem çıktı.
İlk fırsatta arayacağım.
Sevgiler.

Adalet Yağcı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön