Sevgili Adalet yuvanıza hoş geldiniz. Artık acaba nasıllar, neler oldu bitti diye düşünmeyecek, belki bedenen daha çok yorulacaksınız ama gözünüzün önünde oldukları için mutlu olacaksınız.
Güzel balkonunuzda kahvenizi içerken " bu da Güler için" deyip, bir de benim için sütlü kahve için, afiyet olsun.
Ben güzellikleri seyrederken mest oluyorum, ömrüm artıyor sanki.
Sundavilla benim torunlardan mı?
Anacını zar zor kurtardım, kök yapısı aynen dahliyalar gibi. Baktım patlayan gözler var hemen temizledim, güzel bir toprağa aldım. Şimdi iyiler.
Ne olur ne olmaz diye yanlarına bir arkadaş da aldım. Kıpkırmızı yeni dostları oldu, beraberce çok iyi geçinip gidiyorlar.
Artık bir ayağın İstanbul'da (İnşallah görüşme fırsatını buluruz). Geldiğinde Bauhaus'a uğra. Saksı bölümünün sonunda bağlama telleri, çitlerini görürsün. Orada V şeklinde ama ortadan da çıkmaları olan uzun yeşil 1,5 m boyunda tellerden yapılmış şeyler göreceksin (sana fotoğraflarım) bunlardan alırsan hem sundavilla da hem de Clematislerde kullanabilirsin. Dal ayrılarak sarılmalarını kolaylaştırıyor ve güzel bir görüntü veriyor. İstersen aynısını Mersinde de yaptırabilirsin, telden veya çıtadan.
Telden yaptırırsan ya boya, veya bir şeyle sar ki tel güneşten kızıp, bitkiyi yakmasın.
Düşüncelerimi belki hoşuna gider diye yazdım, umarım sıkmamışımdır.
|