View Single Post
Eski 25-05-2010, 22:38   #1
kuru.umit
Ağaç Dostu

kuru.umit's Avatar

Giriş Tarihi: 27-05-2007
Hırvatistan, Karadağ, Bosna-Hersek gezisi

Teoride her şey güzeldi. Baharın son günlerinde, iyi bir programla ve olabilecek en ucuz fiyata ne zamandır gezi programımızda olan üç ülkeyi Hırvatistan, Karadağ ve Bosna Hersek’i gezecektik.
Sonunda arkadaşlarla bir Türk firması (Koptur) ile gitmeye karar verdik. Sonunda söyleyeceğimi başta söylemeliyim ki, seçtiğimiz tur şirketinin performansı çok iyi çıktı ve aslında zor bir programı bir-iki küçük aksaklık dışında başarı ile hallettiler.
Gezdiğimiz ülkeler ve şehirler muhteşemdiler. Eğer bu ülkelere ziyaret planlıyorsanız mutlaka Mayıs ayında planlama yapın derim. Denize girme şansınız belki azalır ama yeşilden gözlerinizin kamaşacağına, doğanın size sunduğu cömert pozlar karşısında nereyi fotoğraflayacağınızı şaşıracağınıza emin olmanızı isterim.
Evet sevgili sanal gezginler, bir geziyi daha bitirdik. Her gezi sonrası yaptığım gibi gezi anılarımı dostlarımla paylaşmak için çektiğim fotoğrafları ayıkladım, bilgileri yeniden derledim ve anılarımı sizlerle paylaşmaya hazırım. Aslında kendime olan anı yazılarımı, sabrınıza sığınarak, sizlere paylaşıma açtım. Tabii ki okumak isteyene ya da bir gün gidersem lazım olur diyene..
Yazılarımı daha geniş haliyle ama az fotoğrafla http://gezekalin.blogcu.com/hirvatis...gezisi/7978011 adresinde bulabilirsiniz. Sizlere göndereceklerim, sizleri sıkmamak ve yer kaplamamak adına, daha çok fotoğraf ağırlıklı olacaktır.
Buyurun bakalım 32 kısım tekmili birden Hırvatistan, Karadağ, Bosna Hersek gezi anılarım.
Gezekalın..
Ümit Kuru

Eklenen Resimler

kuru.umit Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön