View Single Post
Eski 25-05-2010, 15:06   #19
ayazkentli
Ağaç Dostu

ayazkentli's Avatar

Giriş Tarihi: 10-04-2009
Sn. hüzün ve sn. kemal bey, teşekkür ederim. Dediğiniz gibi, toprak-arazi hem geniş hem'de çok elverişli. Biraz'da ilgi gösterince, karşılığını fazlası ile veriyor.

Sn. nurcan hanım ve orhan bey, ilginize teşekkür ederim. Bahçenin konumu, doğası, iklimi ve verimi konusunda çok haklısınız.

Bir zamanlar ülkemizin hatta dünya'nın, en kaliteli pamuğu'nun yetiştiği Bakırçay ovasının, nerede ise merkezin'de sayılır.

Hafta sonları artık rahatlıkla kaçtığımız, her hangi bir ticari kaygı yaşamadan bir şeyler ürettiğimiz ve artı, toprak ile uğraşıp üzerimizde'ki negatif enerjiyi boşaltığımız, bir terapi merkezimiz oldu.

Bir bu yanıma bakıyorum, karşımda yeşilin her tonunu barındıran kozak dağları, bir diğer tarafa dönüyorum, yemyeşil sindel bayırı, 70 metre gidiyorum önümde nazlı nazlı akan Bakırçay nehri (her ne kadar kirlenmiş olsa'da, hala yaşam var) ve nehrin her iki tarafında'ki söğütler'de, neşe ile cıvıldayan binlerce kuş'un sesi. Umarım tüm arkadaşlarımızın, böyle güzel yerler'de yaşamaları nasip olur.

Sn. fatoş ablacığım, kozak yağmur ile mis gibi, kekik ve çam kokmuştur değil'mi? Bir daha'ki tur'da, kozak'ın göreceğimiz-gezeceğimiz çok yerleri var daha.

Düzenleyen ayazkentli : 19-01-2011 saat 12:15 Neden: Düzenleme
ayazkentli Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön