Yaratık arkadaşım hoş geldiniz.
Sayın arkadaşım yaratık, bu konuya ilgi duymana gerçekten kendi adıma sevindiğimi belirtebilirim, sizin solucanlar konusuna kaynak bulamama sorununu bu konu başlığını tam olarak incelemişseniz, benim ilk başlarda kendi kendime yazdığım mesajlardan insanımızın bu konulara ne kadar yabancı olduğu ve bilgilendirilmediği ortaya çıkmaktadır.
Ben ilk duyduğum solucan gübresine ulaşma yolunda solucanları tanımak için bir çok kaynak araştırması yapmamın yanında ilgi duyan insanları bir arada görebilmek adına bu başlığa gelen arkadaşları adeta bir can dostu gibi karşılıyarak onlarla beraber solucanlar konusunu işliyerek bu sürecin hızlamasını yürekten istemişimdir.
Sizi buradan hem ağaçlar nete gelişinizi hemde bu başlığa katılmanız için hoş geldin diyerek sizi kutluyorum, benim burada paylaşım inancımda gösterdiğim çabalar insanlık adına menfaat ve kişisel çıkar gütmeden bilenin bilmeyene borcu ilkesini uygulamaktayım, sizleri bu başlıkta müspet veya menfi paylaşımlara davet ederek bu başlığı canlı tutmaya devam ediyorum, sağlıklı ve esenlikler günler dilerken sevgiyle kalın.
|