Sayın kırçiçekleri, üzülerek okudum hatta göz yaşlarımı tutamadım. Çok acı ayrılmak zorunda kalmanız ben sizi çok iyi anlıyorum. Maalesef hayvan sevgisinden yoksun insancıklar çoğunlukta. Bizimde bir kızımız var adı şirin 25 mayısta mahkememiz var akıbetimiz belli değil,
şirin'imizden ayrılmak düşüncesi bizi çok üzüyor ailecek huzursusuz. Kızımız havlamaz, saldırmaz oyun canavarı çokmu çok tatlı. Ama dediğim gibi apartman hayatında çok zor oluyor, mutlaka bir tane (çürük yumurta komşu) çıkıyor. Kendim sosyal bir insan olduğum için komşularımında sevgisiyle birlikte biz site olarak bu komşumu evden attırdık.Ama mahkeme devam ediyor.Elimden geleni yapacağım kızımızdan ayrılmamak adına,
Sizden ricam Lütfen yılmayın, ve hakkınızı savunun Sahipli köpeğe hiç bir yaptırım yoktur
saldırmadıysa ısırmadıysa birilerini SAVUNUN HAKKINIZI ve BETİ'yi vermeyin başkalarına,
beti için çok acı bir olay Siz alışabilirsiniz ama beti? Bunu kabullenemez Düşünmek bile istemiyorum. Size bu konularda sabır diliyorum.
Saygılarımla,Sevgiler, Antalya'dan
|