View Single Post
Eski 21-05-2010, 11:25   #22
bluevlinder
Ağaçsever

Giriş Tarihi: 22-04-2010
Arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkürler..yorumlar insanı daha da heveslendiriyor..mesela sakız sardunya bulmaya çalışıyorum..yeni fikirlere açığım..

Asumandilek..yorumuna çok güldüm..umarım biz de sığışacak yer buluruz zamanla balkona

Zamanla balkonumun üye sayısı arttı..hatta balkonumun yanında mutfak balkonum da yavaş yavaş dolmaya başladı..bir toprak taşıyorum eve..bir saksı.....ya toprağım bitiyor..ya toprak kalıyor evde saksı ihtiyacı doğuyor

şimdi sıra yeni resimlerde...

haa bir de yeni alışkanlık..Kipa ya gidiliyor..gidenler bilir...son kullanım tarihi yaklaşmış ürünleri kenara ayırıyorlar...çiçeklerin de solmak üzere olanlarını o şekilde satışa çıkarıyorlar..görev edindim...oradan çiçekleri alıp kurtarıyorum...

işte kurtarılmış veya kurtarılmaya çalışılmış yeni bebeklerim...

İlk resim cam arkası menekşelerim..ilk kez menekşe bakacağım..umarım başarırım..bu arada menekşeyi aldığımda ölmek üzereydi..bir yaprağı da kırıktı...şimdi daha iyi görünüyor...

İkinci resimdeki kasımpatıyı da bu şekilde aldım..yeni yerini beğendi gibi..umarım solmaz...

Üçüncü resim felaket biliyorum..ezan çiçeği diye getirdiklerinde bu haldeydi..az önce ektim ve suladım..umarım dirilirler...

Sonraki iki resimse yeni süs biberlerim...

Eklenen Resimler

bluevlinder Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön