Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi verdoque
Bunun yerine Sn indomie'nin bahsettiği patates yetiştirme yöntemi uygulansa nasıl olur? Yine küçük bir çukurla başlayıp domates yükseldikçe boğaz doldurup toprak seviyesine çıktığında etrafını tahtayla kapatarak devam etsek?
|
Sayın
verdoque,
Bu konuda hiçbir deneyimim olmamasına rağmen aklıma, sulama sorunu ve bir metre daha yüksek kule gibi dezavatajlar geliyor. Sulama sorunu patateste de olacak. Ben, dört tarafına dikey yerleştireceğim damla sulama boruları ile sulama sorununu halletmeyi düşünüyorum.
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi hbayraktar
Sn. indomie, fazla kalan pembe domates fidelerimi komadan çıkardım, gayet sağlıklı görünüyorlar, sahiplendirmeye başladım, isterseniz haber verin sizin içinde ayırayım.
|
Sayın
hbayraktar,
Nazik ilginiz için teşekkür ederim. Çeşme'de şubesinin olduğunu bildiğim
Sürat Kargo ile adresinizden alınarak
alıcı ödemeli olarak gönderebilirseniz memnun olurum. Adres bilgilerimi özel mesaj olarak gönderiyorum.
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi isolet
Sayın indomie, bahçe toprağınız çok kaliteli gözüküyor, keşke bizim bahçe de öyle olsa. Ben hazırlığı bitirip ektim bile, hem de 2 dönüm arazi. Ben, sizler gibi öyle özel şekilli yapamıyorum. Yapmak isterim ama o zaman 1.5 haftada anca bitiririm herhalde, bir de imkan yetmez. Ama inşallah sağlıklı sebzeler yetiştirir yersiniz.
|
Sayın
isolet,
Temennileriniz için teşekkürler. İşlenecek toprak az olunca teferruatlarla da uğraşabiliyorsunuz. Eh bir de emekli olunca... Vakit geçirmek için birşeyler yapmak gerekiyor.
Saygılar.