Hepinize selam ve saygılar. Bu bölümde çok güzel fikirler ve öneriler paylaşıyorsunuz. Dilerim hareketiniz ve düşünceleriniz çığ gibi büyür. Aranıza çok kişi daha katılır. Hasbelkader ziraatçı oldum. 28 yıllık çalışmanın ardından emekli oldum. 10 senedir emekli hayatı yaşıyorum. Önemli olan zararlılarla biyolojik mücadele ve bitki besin maddesi olark ta doğal besinleri kullanmak. ( Çiftlik gübresi, yeşil gübre, şerbet, kombpost v.s.)
Ben mecburiyetten organik tarım yapıyorum. İşime geliyor. Bahçemizdeki meyveler ve sebzeler de olan çeşitli hastalıklara ve zararlılara karşı hiç bir şey yapmıyorum.
Hanımım da haklı olarak serzenişte bulunuyor. Sen nasıl ziraatçısın? Bunlara bir çare bulsana. İlaçlasana diyor haliyle.
Ben de'' Millet kurtlu elma, armut arıyor. Daha fazla para veriyor. Biliyorsun ki tüm kimyasallar insan sağlığı için zaralıdır. Organik tarım diye birşey duymadın mı? diye bütün hucumlarını püskürtüyorum.
YAŞASIN ORGANİK TARIM.
|