Hoşgeldiniz Sn. Yıldızhan, yeni eviniz ve bahçeniz hayırlı olsun, hepsi çok güzel görünüyor.
1 mt. kazmayı göze alan arkadaşları canı gönülden kutluyorum, o kuvveti yolları yaparken harcamışım, benden bu sezonluk pas. MeyveliTepe'nin yeni hedefleri için enerji biriktirecek ve sizlerin geri bildirimlerinizi keyifle okuyacağım.
Bu şahane projeye katılamayacağıma karar verince hırsımdan, zaten ölmek üzere görünürken üzerine bir de fırtına yiyerek iyice komaya giren dikemediğim domates fidelerine, tamamen içgüdüsel bir canlandırma operasyonu yaptım, başarı oranı 15/18

.
Hızımı alamadım, hırsım da geçmedi, kardeşlerini ararken kafam karıştığı için bir yastığa bezelye fideleri ile birlikte bamya tohumu attım, diğer yastığa kabak-kıvırcık ve patlıcanları diktim, kenarlarına yine kadife tohumu ekip elimde kalan son fesleğenleri yerleştirdim.
Yetmedi, kedilerin sürekli erken boğazlama yaptığı domateslerin kök ve boğazlarını temizleyip ferahlattım, forumda sebze bahçesi kedilerden nasıl korunur başlığı aradım, bulamayınca hain planlar geliştirdim, bu kadar da gaddar olamayacağıma karar verip hepsinden vazgeçtim, ama farkettim ki arada kürdan sapladığım yerler nazaran rahat kalıyor.
İlk sebze bahçem hemen hemen hazırlandı, hemde tümü tohumdan yetiştirdiğim fidelerle, arada bilgisizliğe kurban gidip yenilenen biberler büyüyünce onları yerlerine yerleştirip, çok sık diktiğimi düşündüğüm son partiyi rahatlatmak dışında, onları az az sulayıp, çok çok seyredip bir an önce ürün vermelerini bekleyeceğim, sonrada afiyetle yiyeceğim, bir de salçalık ve kurutmalık erzak için yeterli ürün çıkmazsa, istanbul yolcuklarında bildiğim domates ağaçlı bahçelere girip hırsızlık yapmakla ilgili planlar hazırlayacağım