View Single Post
Eski 18-05-2010, 07:45   #43
epsody
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 04-02-2008
Arkadaşım'a uyarılarım.

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Halil Önen Mesajı Göster
Bu ön araştırma gerekli sanırım.

Şimdilik su bedava ya işi savsaklıyorum. Emekli olursam üzerine düşeceğim.

70, 80 m. gibi ılık su çıkıyor, daha altta sıcak su olabilir. Özel bir şirket 5, 6 ay önce sıcak su ile ilgili araştırma yapmıştı. Bilgi istedim vermediler.

Aklımdasınız, siz olmadan bu işe başlamam.

Teşekkürler.
Arkadaşım çalışmalarınızın içeriğine ilgim artarak, bu başlıktaki sayfalarda yazan arkadaşlarımın yazılarından keyif aldığımdan takip eder oldum, hatta bende bir ucundan tutarak bu çalışmalara katkı sağlamak için sizin çalışmalarınıza paralelik arz eden kendi çalışmalarımın açıklamasını yapacak bu başlıkların içeriğne ters düşmeden ivme kazandıracak , sizin çalışmalarınızın eksiğini tamamlıyabilecek bir yaklaşımla kendi tarzıma uygun uzak bahçelerin yakın iş birliğine yeni bir yorum getirebilir düşüncesi taşımaktayım.

Arkadaşım seni sıcak ve ılık sular konusunda uyarmak isteyişimin sebebi bu başlıklarda açıklamalarını yaptığınız doğal tarım çalışmalarınzdaki hasasiyetlerinizi anladığımdan, bu suların tarımsal faaliyetler içinde bitki beslemede kullanımındaki sakıncaları belirtmek açısından içerği hakkında detaylı bilgiler elde etmeden faydalanmamanız yönünde ki endişelerimi belirtmek isteyişimdendir.

İşlerinde başarılar dilerim, sevgiyle kal Saygılarımla.

epsody Çevrimdışı   Başa Dön