View Single Post
Eski 14-05-2010, 12:43   #6
ayazkentli
Ağaç Dostu
 
ayazkentli's Avatar
 
Giriş Tarihi: 10-04-2009
Şehir: İzmir
Mesajlar: 1,641
Bu fotoğrafları ise 25 nisan tarihinde (fidanları diktikten bir ay sonra) çektim.

Hafta içinde ben gidemediğim'den, kayınpederim bir çok şeyi halletmiş. Zaten öyle bir iştaha geldi'ki sormayın. Bahçeyi geliştirdikçe, hevesi daha'da arttı. Kulübeye elektirik tesisatı (fiş-priz yuvası-lamba) döşetmiş, tabanına beton döktürmüş, toz-toprak, ot olmasın diye kulübenin ön bölümüne çakıl taşları yaymış.

Hurdacıdan aldığım soba borularını ve eski tip kuzine sobasının (göçmen sobası) üst kısmını, ocak üstü olarak dizayn edip, ocağı yapmış. Ayrıca büyük ocağın hemen yan tarafına'da, mangal yapmak için küçük bir ocak ilave etmiş.

Bahçe'de, benim çocukluk yıllarımda en sevdiğim objeler'den olan, bir tulumba'da var. Ayrıca bu tulumbadan ek boru ile dinamo bağlayacağız. Şimdilik akrabamızın dinamosu ile idare ediyoruz.

Eklenen Resimler
   

Düzenleyen ayazkentli : 19-01-2011 saat 11:55 Neden: Harf eksikliği.
ayazkentli Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön