View Single Post
Eski 13-05-2010, 16:47   #57
ayazkentli
Ağaç Dostu

ayazkentli's Avatar

Giriş Tarihi: 10-04-2009
Sn. Kalambaklı,

serzenişiniz'de çok çok haklısınız. Benzer olayı, TEMA-Kozak panelinde'de yaşadık. Facebookta, hem bergamalılar grubun'da, hem'e kozaklılar grubunda günler önce, panel olacağını defalarca duyurduk. Belediye otobüs kaldıracağını defalarca, ilan etti. O güne kadar sesi soluğu çıkmayan grup üyeleri, panel bittikten sonra'ki günler'de aynen şöyle yazdılar: Niye haber vermediniz, bilseydik gelirdik!

90 yaşına merdiven dayayan Hayrettin bey, buralara kadar bir şeyler anlatmaya geliyor ama arkadaşlar, katılmaya üşeniyor ya'da bilerek gelmiyor. Siz kalkıp izmir'den geliyorsunuz, benim köyümün kozak ile hiç bir ilgisi olmamasına rağmen ben, hem panel'e hem sizlere katılım yapıyorum ama, arkadaşlar lütfedip'te gelmiyorlar.

Sonra'da -gözlüklerinizi çıkartıp etrafa öyle bakın- diye ahkam kesiyorlar.

Ben merak ediyorum. Acaba sn. enigma altın madenin'de bizzat çalışan biri'mi, yoksa çalışan bir yakını'mı var, diye? Çünki daha önce'ki yazılarını okudum, yaptığı tartışmalar'da konuyu altın madeninden alıp, başka yerlere çekmeye çalışmış.

Sn. enigma, taş ocakları'da elbette bir tehdit ama, asıl büyük tehdit altın madeni. Biz kozak'a yine gelicez. Umarım siz'de bize eşlik edersiniz. Böylece DOĞA için, hep birlik'te bir şeyler yaparız!

ayazkentli Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön