View Single Post
Eski 13-05-2010, 14:14   #381
VISKHY
Ağaç Dostu

VISKHY's Avatar

Giriş Tarihi: 15-05-2008
Sevgili arkadaşım biz Hasılmatik denilen yurtdışındaki bir firmanın üreterek pazarladığı ve Berka Tarım şirketinin de bu makineyi Türkiyede pazarlamak isteyerek dağıtıcılık aldığı arpa tohumunu çimlendiren bu makinayı bırak model olarak almayı ne şekil ne de kullanılan malzeme olarak aynı olmadığı gibi sistemini bile farklı olarak tasarladık...

Sen bu konu başlığı altındaki yazılanları iyice okumamışsın herhalde, biz burada o senin bahsettiğin birleşmeyi manevi olarak yapmış,fikirlerimizi paylaşarak ortaya senin bahsettiğin makine ile alakası olmayan sadece hedefi aynı olan yani arpa tohumunu çimlendirmek olan işi zaten başardık.

Ayrıca girişimcilikten bahsediyorsun iyi güzelde ben bireysel olarak bu konu başlığı altındaki başarımızı ticari boyuta taşıdım zaten.Benim sana önerim illaki ticari kazanç elde etmek istiyorsan ki hayvancılık hakkında bilgim yok diyorsun, çiftlik kurarak riske girmek yerine seni bölgende bayim olarak görmek ve bu paylaşımın sonucu olarak ortaya çıkartığım ÇİM ODASI sistemlerinin satışını yapmanı isterim.

İlgilenirsen diyer arkadaşlarım gibi bana mesaj ile ulaşabilirsin..

VISKHY Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön