Teşekkür ederim sayın mustafademir24 ve sayın ilksenöztürk. Gecikme nedemek canınız sağ olsun, bakın geciktiniz ama yinede bana cevap verdiniz buda benim için çok önemli. Birkez daha ikinizede teşekkür ederim. Yavruyu verecek olan abimiz 2,3 ay annesinin yanında kalması gerekiyor ondan önce yavruyu veremem dediği için ben eylül ayı demiştim. Bizim ailemize yeni katılacak olan dostumuzu lojmanda oturduğumuz için evimizin içerisinde besleme imkanım yok oyüzden lojman bahçesinde kendine ait tel örgü içerisine koyacağımız kulübesinde, etrafında en küçüğü 5 yaşında birsürü dünya tatlısı çocuklarla çevrili olacak (köpeği biz izin verdiğimiz süre içerisinde dokunabilecekler). Köpeğin hani derler ya (özür diliyorum tabir için) laçka olmaması için sadece belirli zamalarda ailece gezmelerimiz ve eğitim süresince dışarıya bırakma niyetimiz var. Yanlış düşünüyorsam lütfen bu konuda beni uyarın, enazından eğitimini biz başarıyla verebildiğimiz ve yavrumuzun başarıyla alabildiği süre sonuna kadar. Dişi veya erkek aslında ikiside olsun isterim çünki kızım kız yavru oğlum ise erkek yavru istiyor ama bir tane alma şansımız var, oyüzden cinsiyete karar vermiş değiliz. Hayırlısı olsun artık yavruyu verecek olan abimiz hangi cinsten yavru verirse o olacak heralde. Ödüllendirme konusunda fikrinizide almak isterim yiyecek şeklindemi ödüllendirme, yoksa aferim çok güzel başardın şeklinde sözlü ödüllendirme yavru üzerinde daha etkili olur. İnanınki sormak istediğim o kadar çok sorum varki ama sizleride baştan sorularım ile sıkmak istemem, yardımlarınızdan dolayı çok teşekkür ediyorum. Saygılar
|