Önerileriniz için çok teşekkür ediyorum. Konyanın Bozkır ilçesinin Üçpınar beldesindeyiz bu yıl halkın söylediğne göre kış sert geçmemiş ama kar eksik olmadı neredeyse. Burda arıcılık çok yaygın bize 1-1.5km uzaklıkda arı kovanları var benim korkum arıların istilasına uğramayalım. Kısacası bize hem dona dayanıklı hem rüzgara dayanıklı çok hızlı büyüyen arsız sarmaşık türünde çiçekli **** çiçeksiz bol yeşilli toprak ayırt etmeyen kolay bulunabilen (çünkü burada sadece pazarda 1 çiçekçimiz var ondanda sadece 3 5 çeşit çiçek mevcut) yaz kış yeşil kalabilen ya da kışın kötü bir görüntüsü olmayan bir sarıcı istiyoruz. Böyle bir tür varmı bilemiyorum ama çok kötü görünümlü kamelyamızında güzelleşmesini istiyorum. Aslında havası çok güzel ve çok büyük bir bahçenin içinde yaşıyoruz çam ağaçlarımız var 5 yıl olmuş dikileli ama topragındanmıdır nedir hala 1m civarlarındalar biz bu yıl keçi gübresi verdik biraz büyüdler gibi kısacası 3 yıl daha burada yaşıcaz ve biran önce güzel bir bahçemiz olsun istiyoruz biliyorum çok şey istiyorum ama yeşili çok seviyorum. Herkeze çok teşekkür ederim
|