View Single Post
Eski 08-05-2010, 20:36   #41
efevebadem
Yeni Üye

efevebadem's Avatar

Giriş Tarihi: 11-10-2009
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi delete61 Mesajı Göster
Sayın efevebadem çok teşekkür ederim, ****** yardımınızı kabul ederim memnuniyetle. Sayın Halil Önen beni yanlış anladı sanıyorum, benim biri erkek diğeri kız 2 çocuğum var, onlarda köpekleri çok seviyor ve onların sayesinde ileriki yıllarda yapmak istediğimiz köpek bakım işini biraz öne aldık. Ben çocuklarım için demiştim eğitim verirken "köpeğe otur kalk dediğimde onlarda diyecektir diye", bu yavru köpek için sorun olurmu acaba. Saygılar
Alman Çoban köpeği (GSD) eğitimi çok çabuk alan bir köpek cinsidir. Oyuncudur. Biraz ilgi ile çok kolay yapabilirsiniz temel itaat eğitimini verebilirsiniz. Ancak ileri itaat için dostunuzun genel karekterini anlamanız gerekir. Eğitimi verirken bu eğitime tüm aile katılmalıdır. Zaten siz bir eğitmene dostunuzu götürdüğünüzde belli bir zaman sonra aile fertleri ile de eğitim yapacaktır. Dostunuzu iki şekilde eğitebilirsiniz birincisi ödüle dayalı eğitim ikincisi ise severek aferinlerle eğitim. Bir köpeğin en iyi eğitmeni kendisidir. Bartında olduğunuzu yazmışsınız. Msn adresinizi yazarsanız daha detaylı bilgi verebilir ve bir eğitmen arkadaşımı (ücretsiz Bartında yaşıyor) tanıştırabilirim. Saygılar.

efevebadem Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön