Sn. Selahattin Ylmaz
benim size organik sıvı gübre kullanımı ile ilgili bir sorum olacak bahçemde 25 adet domates 20 adet biber 10 adet salatalık fidesi var ve meyve oluşturmaya başladılar ben sizin ayrıntılı olarak bilgilendirdiğiniz b5a dan almak istemiştim ancak eşim alanya da bu ürünü bulamayınca bayiiden verilen organik toprak düzenleyicisi orgev bitkisel menşeli sıvı humik asiti getirdi ama üzerindeki yazılardan ben ne oranda kullanabileceğimi kestiremedim bir bilgilendirmede yapılmamış bayiide
1. sorum meyve vermeye başlamış fidelerim de kullanabilirmiyim
2. sorum saksıda da domates ve salatalığım var bahçeme ve saksılarıma ne oranda hangi yöntemle ve ne sıklıkla uygulayabilirim
3.sorum bu uygulamayı yaptıktan sonra mahsülü toplamak için belli bir süre beklemem gerekir mi bazı ilaçlarda 1 hafta 10 günlük süreler oluyormuş ( hiç kimyasal ilaç uygulaması yapmadım sitede önerilen ev yapımı ilaçları kullanıyorum)
siteden aldığım bilgilerle şimdilik ciddi bir sorun yaşamadan keyifli bir şekilde bahçemle ilgileniyorum ilk kez sebze yetiştirmeye çalışıyorum tam bir acemiyim ama çok istekli bir acemi mümkün olduğu kadar basit bir şekil de ve ayrıntılı olarak bana yardımcı olabilirseniz bilgilerinizden yararlanmamı sağlarsanız çok memnun olurum şimdi den teşekkür ederim
|