View Single Post
Eski 06-05-2010, 21:21   #9
Emre İlhan
Ağaç Dostu

Emre İlhan's Avatar

Giriş Tarihi: 04-04-2010
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi aryen Mesajı Göster
merhabalar. ben sihirli toprak üreticisi olarak yapmış olduğunuz deneme hakkında yazıyorum.

ürünümüz yazmış olduğunuz gibi içerisinde tüm bu mineralleri barındırmaktadır. hatta piyasada gübre adıyla satılan bir çok üründende değer olarak yüksektir ve ürün olarak rakiplerinden kalitelidir. Ancak ekilen ürün grup ve çeşidine göre istenilen besin madde içerikleri , çimlenmede farklı , kaleme kalkarken , boylanırken , çiçeklenirken , meyve verirken farklı oranlardadır. aşağıda ürünün detaylı analizini veriyorum..

azot (N) % 3,32

fosfor (p) kg/da 274,80

potasyum (k) kg/da 742,80

kalsiyum (ca) mg/lt 991

magnezyum (mg) mg/lt 806

demir (fe) mg/lt 98,6

mangan (Mn) mg/lt 2,9

çinko (Zn) mg/lt 35,48

Bakır (Cu) mg/lt 11,66

değerlerdende görüleceği gibi ürün içerisinde çimlenmeyi karşılamanın cok ötesinde mineral içermektedir. dışarıdan kontrolsüz olarak ilave edilmiş sentetik gübreler toğumun çimlenme ve köklenme kabiliyetini olumsuz etkiliyecektir. detaylı ürün bilgisi ve her türlü tarım hayvancılık ve peyzaj desteğine SİHİRLİ TOPRAK sitesi ve telefonlarından ulaşabilirsiniz.yapılan denemedeki olumsuz sonuçları ürünsonuçları olarak kaydetmemenizi rica eder başarılar dileriz.
VERİMLİ TARIM GRUBU
Bence pek merak etmenize gerek yok.Çünkü aynı gübreleri daha önce ben domates çimlendirmede kullandım ve bir sorun yaşamadım şu anda çok sağlıklı yaklaşık 20 tane oturak domates fidelerim var.Piyasaya karşı kötü intiba bırakmama çabanızı anlıyorum.Değerler ve köklenme konusunda haklısınız.Topraktan toprağada değişebilir ****** sonuçta her toprağın değerleri aynı değildir bunu ben bile biliyorum.Ben biraz açık sözlüyüm lütfen yanlış anlamayınız.Uyarılar ve kurallar konusundada Sayın Malbman'a katılıyorum.Benden yana başınızın ağrımayacağını söyleyebilirim.Bu arada bir noktayı atlamışım ürünün üzerinde yazdığı gibi vasıfsız torf ile ürünü karıştırdım ve öyle kullandım yaklaşık %50 kadar.İyi Çalışmalar.

Emre İlhan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön