View Single Post
Eski 04-05-2010, 23:36   #129
gilan
Ağaç Dostu

gilan's Avatar

Giriş Tarihi: 22-03-2007
Sevgili uzman16, benim sebze bahçesi toplasan 6 m2 falandır herhalde. Şu an genel olarak boş toprak görünümünde. Gelişmiş olarak naneler ve karalahanalar var. Maydanoz ve renkli pazı ektim, çimlenmekteler. Geçen hafta bir miktar sarımsak diktik. Bir bölge de red robin fidelerini bekliyor. RRleri dikince fotoğraflarım, o zamana pazılar da göze görünür olursa biraz yeşil bir görüntü oluşabilir.
Ağaç şakayık için rica ederim ama her aklıma geldiğinde de kargoda dalı kırıldığı için içim buruluyor. Umarım yakında çiçeğini görürsünüz.

Adalet Hanım, örümceklerin bir zararı olacağını hiç düşünmemiştim. Ama ben fotoğrafı çektikten sonra kardeşim "Abla bunlar büyüyorlar, odama gelip beni ısırıyorlar" diyerek aldı eline bir kürek, yaklaşık 10 sefer yaparak pek çoğunu karşı parka taşıdı. Bir süre sonra baktık, orada da birbirlerini bulup top olmuşlar.

Sevgili Fatoş, ben de düzen konusunda saksılarda çok zorlanıyorum. Sert kışı olan bir yerde olduğumuz için bahçede bir sürü saksıda bitki var. Saksıları da zamanla değişik yerlerden değişik şekil ve renklerde almışım, çok uyumsuz kalıyorlar. Şimdilerde buna bir çözüm arıyorum. Sprey boya alıp birbirlerine uygun renklerle boyamak var aklımda.

Sevgili dağ çiği, çok teşekkür ederim. Neredeyse 2 yıldır arıyordum. Tam kendim yapmaya karar vermişken aradığım çiti buldum.

gilan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön