View Single Post
Eski 03-05-2010, 23:46   #113
gilan
Ağaç Dostu

gilan's Avatar

Giriş Tarihi: 22-03-2007
Sevgili Adalet Hanım, umarım sizin obrizyalar da yakında çiçeklenir de değişik renklerini de görmüş oluruz. Ben tohum işini profesyonellere bırakıp hazıra kondum. Ankara'da da sadece tek bir peyzajda satılıyor sanırım. O da bana çok uzakta. Bir gidebilsem 10 kök daha almak istiyorum. Bu arada 15 derece kış değil bahar havası bizim için.

Sevgili nurcanaybay, obrizyayı öneririm. Ben yer örtücü olarak kullandım ama duvardan sarkıtarak da kullanılıyor. Soğanlı çiçek bölümünde yeri bit çiçekle örtersem toprağa müdahale zor olmaz mı? Yoksa oldukça dekoratif duracağına eminim. Bir düşüneyim.

Sevgili limon, frenk üzümünü yeni mi dikmiştin? Ben bunu ta 2008 yazında Bauhaus'tan almıştım. O zaman bile meyve verme ergenliğinde olmasına rağmen bu sene ilk defa meyve verecek. Aynı şekilde geçen sene diktiğim siyah frenk üzümü de ne geçen sene verdi, ne bu sene verecek. Frenk üzümleri beni 2 senede sevmeye başlıyorlar sanırım. Umarım sende öyle olmaz.
Obrizyanın çiçekli zamanı geçti denilebilir. Sadece baharda bir ay çiçekli kalıyor. Umarım fidanlıklarda bulursun. Yoksa da ben gönderirim artık.

gilan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön