Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi aphel
Yazılanları okumaya çalıştım.Bir kaç ay öncesi buradaki foruma yazıp,akciğer kanseri olan annem için ebegümeci tohumu aramıştım.Zira hastama 3-4 ay ömür verilmiş,kemoterapiyi kaldıramayacağı söylenmiş ve eve gönderilmişti.Çaresizliğin,üzüntünün insana neler yaptırabileceğinin en somut örneklerinden birini yaşıyordum.Bitkisel tedaviler saraçoğlu,maranhki vs k,m, bulduysak iletişime geçtik.ısırgan otları,keçiboynuzları,ebegumeci,kantaron vs vs kadıncağızı ot,çöp ne bulduysak deliler gibi nette sabahlayarak kendimizce tedavi etmeye çalıştık.En sonunda tohumu taaa kıbrısta bulunabilen ebegümeci ilacını ayarladık (bir ilçede kanseri iyileştiren kişiyi tavsiye ettiler)ebegümec,ni kaynatıp epey fazlaca toz şeker katarak içirilecekti.yaptık ertesi gün fenalaşarak ağrı krızı geçirdi ve tümör buyuyerek hastamı mahvetti.
Artık hiç bir şey yapamaz olduk,elimiz kolumuz bağlı.Güvenemiyoruz hiç bir şeye.Ne hekimler varmış ülkemizde tıbbıyenın kapısından dahi geçmediği halde kansere çare bulmuş!
Şimdi yukardaki yazıyı okuduğumda umutlandım "alsammı acaba"diye düşündüm.Fakat yeni bir ağrı krızını kaldıracak ne hastamın hali var,nede benim.
|
Teyzemde kanser tedavisi gördü.Kontroller için beraber gittik, doktor bir heyetle bakanlığa gidip bu piyasadaki şarlatan doktorları şikayet ettiklerini halkı tamamen yanlış yönlendirip hastalığı ciddi şekilde ilerletecek sözüm ona bitkisel reçeteler uyguladıklarını söyledi.Lütfen doktorunuzu dikkate alın ve tek doktorla değil bir kaç doktorla görüşmenizi öneririm.Bilgi çok geniş bir yelpazede ve çok hızlı değişip genişlediği için her doktor herşeyi takip edemiyor biri bilmiyorsa diğeri biliyor.Annenize aradığınız sağlığı bulmanız dileğiyle geçmiş olsun.