View Single Post
Eski 02-05-2010, 23:56   #450
ensar
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 29-02-2008
Şehir: Tekirdağ
Mesajlar: 533
Sevgili Sarıcan,

Valla bu solucan sıvılı,kepekli.ve neemextractlı enzim denemesi anonim bir deneme. Senin de tahmin edebileceğin gibi önümüzdeki günlerde çok farklı denemeleri yaklaşık 1000 m*lik bir alanda deniyeceğiz.

Sevgili acemi çaylak ile 4x140 lt lik meyve parçaları ve yonca içeren melaslı iki adet te yine 140 litrelik çekirdekli cabarnet sauvignon küspesi vemrlas içeren enzimi serada oluşuma terk ettik. Sera sıcaklığı konusunda ne dersin ?

Şarap üreticisi bir arkadaşım mayalanma sırasında tankları soğutup mayalanma süresini uzattığını biliyorum.Yanlış hatırlamıyor isem 30 derecenin üzerinde sorun oluyordu. Yarın kendisinede soracağım.

Sevgiyle kalın

ensar Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön