View Single Post
Eski 01-05-2010, 16:38   #284
balbay
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 22-03-2009
)))) Halkın, ya da bura da ki forum topluluğunun bile çoğunlukla istediği şeyden korkmak kişisel görüşlerinize ters gelse de yanlıştır.

Neyse katılıyorum, biberin derdi bizi germeye başlayacak. Ben siyayi sörüşlerimi paylaşmak istemiyorum.

Konu biberin beynelminel adınına yapılan müdahaledir. Yapılan şey bilimsel değildir. Darwin ve görüşüne ister katılırsınız ister katılmazsınız.

İstediğiniz gibi eleştirip karşı görüş beyan edebilirsiniz.

Ama iş Danimarka da ki bir kaç densizin bazılarının kutsal değerleri ile alay etmesinin yanlışlığı kadar, ona sertlik ile müdahale etmek isteyen densizlerin yöntemlerine giderse, işler değişir.

Karşıt görüş, fikir başka şey, bunu sertlik ile çözmeye kalkmak başka şey.

Tutuklanan eski bir Generale sordular;

Siz darbe yapmayı düşündünüz mü? Silahlı kuvvet gücünüzü bu yönde kullanmaya yeltendiniz mi?

O general şöyle dedi;

'' Ben elime ne zaman silah alırım? Cumhuriyet'imin değerleri tehlikeye girerse elime silah alır mücadele ederim''

Ben de o generale ve onun gibi düşünenlere '' sen eline ne zaman silah alırsın biliyormusun? TBMM sana yasal yetki verdiğin de '' diyorum.

Elmalar ile armutlar bir birine karışır, hepimiz için oluşturulan kurallar başkaları için farklı işletilmeye başlarsa, hele ki bundan toplumsal fayda söylemi ile kişisel, zümresel fayda elde edilmek istenirse en az Cumhuriyet ve laikliğe karşı yapılan eylemler kadar tehlikeli hale gelir.

Biber den yana tavrımı belirtiyor ve herkes in şapkasını önüne koyup düşünmesi gerektiğine inanıyorum.

Yaşasın özgürce ağzımızı yakan, tatlı tatlı keyif veren hür ve bağımsız biberler.

balbay Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön