View Single Post
Eski 30-04-2010, 12:19   #807
limon
Ağaç Dostu

limon's Avatar

Giriş Tarihi: 14-03-2007
Nazlı hilal, eğer saksıda çok su birikirse, saksı altı delik değilse veya altında tabak varsa ve bu tabakta su biriktiyse veya kurtlandılarsa çürümüşlerdir. Bahçedeki saksılarımın altlarına hiç tabak koymuyorum ve hepsinin altında tekerlekli aparatlardan var. Böylece saksı altlarındaki delikler devamlı açık kalıyor, üstten yağmur vs.. çok sulanırsa alttan rahatlıkla tahliye oluyor. Saksıdaki çiğdemlerimin zannedersem 3.yılı, her yıl çoğalarak açıyorlar. Bu arada belki de suç sizde değildir aldığınız soğanlar belki de baştan bozuklardı.

Bu sabah yine ilk iş sebze bahçeme koştum. Marthanın Amerikalı Salyangozları uğraşadursunlar, bizim pratik zekalı Salyangozlarımız problemi çoktan çözmüşler. En çok Kabak fidelerindelerdi ve Kadifelerde. Bir Kabak fidesi tamamen yenilmiş, diğeri yarısına kadar, birine tırmanırlarken yakaladım.

Benim Salyangozlar çok besililer ve daha çok kabuksuzlar. Ben gidene kadar fidenin yarısını mideye indirmiş.
Name:  IMG_6657.JPG
Views: 1150
Size:  62.5 KB

Name:  IMG_6660.JPG
Views: 1107
Size:  62.4 KB

BU Kadife tamamen yenilmiş.
Name:  IMG_6665.JPG
Views: 1088
Size:  67.7 KB

Hayvanın ağırlığını varın siz hesaplayın Çiçek çökmüş." Bunun kafası neresi?" derseniz ilk gördüğümde ben de çok şaşırıp çok incelemiştim. Bunun kafası aşağıda görünmüyor fotoğrafta. Gövdeye göre çok ufak kafaları var.
Name:  IMG_6666.JPG
Views: 1091
Size:  53.7 KB

Bu Turuncu da boyuna göresini bulmuş, zirveye az kalmış. Bir çaba bir çaba, sanki ülkesinin bayrağını dikecek.
Name:  IMG_6667.JPG
Views: 1110
Size:  45.1 KB

Düzenleyen limon : 30-04-2010 saat 12:54
limon Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön