Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi  ensar

Arkadaşlar  

Bende  yaklaşık 90  kök 4 yaşlı   aroniadan  bu yıl ürün almayı bekliyorum.   

8  dönüm  fasulyeyi (İspir ve Dermason ) ilk kez  ekeceğim  herşey  düzgün giderse 2 ton civarında  kuru fasulye alabilirmişim !.  

2  dönüm  sebzeler için   2 dönüm kışlık  kavun  4  dönümde  karpuz  yerlerim   hazır. 

Sebze  tohumları  ve fideleri  konusunda   elinde  fazlalığı olanlar var ise bedeli mukabili isterim. 

60 Adet   saane - maltız  kırması  keçim  var   Tüm   aşıları  yapılmış ( Brusella, şap  vs ) klasik köy   koşullarında   yıllık 1000 kg  civarında peynir  elde  edebilirim  ama  bu yıl süt  bağlantısı  yapıldığı için tadımlık 30 /40  kg  geçmez. 

Benim  hedefimde  bu tür bir  düşünce  var idi ve  Trafiğin  yoğun olduğu  bir  güzergahta bir satış  yeri  arayışı içiinde idim.  

Sevgiyle kalın 

| 

Sayın ensar,
Siz olayı aşmışsınız. Tek eksiğiniz bir blok oluşturup, üretim sürecinizi kendinize has biçimde anlatmak. Hikayeniz olmalı. Ne yalan söyleyeyim size imrendim. Ben daha İstanbuldan yakamı kurtaramadım. 
Bu oluşuma bakıp da satış yeri planınızı ertelemeyin. Kanaatimce bu oluşum başında kurufasulye gibi sorunsuz ürünler şanslı olur. Karpuz gibi taze ürünleri yol üstü satmak iyi fikirdir. Yer açarsanız bildirin. Her hafta Tekirdağdan geçiyorum. Çokca otobüs, bazen araba. Arabalı günüme denk gelirse uğrarım.
Saygılar.