Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi ensar
Arkadaşlar
Bende yaklaşık 90 kök 4 yaşlı aroniadan bu yıl ürün almayı bekliyorum.
8 dönüm fasulyeyi (İspir ve Dermason ) ilk kez ekeceğim herşey düzgün giderse 2 ton civarında kuru fasulye alabilirmişim !.
2 dönüm sebzeler için 2 dönüm kışlık kavun 4 dönümde karpuz yerlerim hazır.
Sebze tohumları ve fideleri konusunda elinde fazlalığı olanlar var ise bedeli mukabili isterim.
60 Adet saane - maltız kırması keçim var Tüm aşıları yapılmış ( Brusella, şap vs ) klasik köy koşullarında yıllık 1000 kg civarında peynir elde edebilirim ama bu yıl süt bağlantısı yapıldığı için tadımlık 30 /40 kg geçmez.
Benim hedefimde bu tür bir düşünce var idi ve Trafiğin yoğun olduğu bir güzergahta bir satış yeri arayışı içiinde idim.
Sevgiyle kalın
|
Sayın ensar,
Siz olayı aşmışsınız. Tek eksiğiniz bir blok oluşturup, üretim sürecinizi kendinize has biçimde anlatmak. Hikayeniz olmalı. Ne yalan söyleyeyim size imrendim. Ben daha İstanbuldan yakamı kurtaramadım.
Bu oluşuma bakıp da satış yeri planınızı ertelemeyin. Kanaatimce bu oluşum başında kurufasulye gibi sorunsuz ürünler şanslı olur. Karpuz gibi taze ürünleri yol üstü satmak iyi fikirdir. Yer açarsanız bildirin. Her hafta Tekirdağdan geçiyorum. Çokca otobüs, bazen araba. Arabalı günüme denk gelirse uğrarım.
Saygılar.