View Single Post
Eski 28-04-2010, 13:24   #43
bluevlinder
Ağaçsever

Giriş Tarihi: 22-04-2010
Sitede yeniyim..hatta bu ilk mesajım..birçok konuyu okudum ama henüz aktif katılmadım..tohum paylaşımı çok hoşuma gitti..ileride hem dağıtabilirim..hem de talip olabilirim...Nacizane fikrim tohumu paylaşan kişinin ayrıca kargo parası ödemesinin yanlış olduğudur..Üstteki bir arkadaşın dediği gibi zaten emek harcayarak paketleyecek..kargoya gidecek..bunun için bir vakit ayırmak durumunda kalacak..işinin gücünün arasında..üstelik birden fazla kişiye yollayacaksa ayrı paketler hazırlayacak..bir de ücret ödemesini beklemek bence çok yanlış...eğer ben birilerinden tohum isteyeceksem tabii ki kargo ücretini ödemeliyim..zaten karşıdaki insan tohuma para istemiyor..paylaşım da budur..umarım burada iyi dostluklar kurar güzel paylaşımlarda bulunuruz...

Ayrıca siteye burada paylaşımda bulunan yeğenim sayesinde katıldım..az çok fikir sahibi olarak katıldım aranıza..birkaç zamandır bitkilerle ilgileniyorum ama bu konularda henüz çok cahilim..bu sitenin bana bu konuda çok faydalı olacağını düşünüyorum..Ve ilk mesajımla birlikte herkese "Merhaba" diyorum...

Düzenleyen bluevlinder : 28-04-2010 saat 15:32 Neden: Yazım hatası
bluevlinder Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön