View Single Post
Eski 27-04-2010, 06:56   #244
hbayraktar
Ağaçsever
 
hbayraktar's Avatar
 
Giriş Tarihi: 14-12-2009
Şehir: İzmir
Mesajlar: 87
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Didem Mesajı Göster
Ben de toprak karışımını aynen işaretlediğiniz Meyvelitepe'nin formülüne benzetmeye çalışıyorum. Bazı eksikler var tabii, kükürt ve odun külü mesela. Kemik tozu, leonardit ve iz elementleri internetten ısmarladım Bakalım size ne cevap verecek. Ben de takipteyim.

Bu arada ben epeyce bir coco-peat aldım onu karıştıracağım aklınızda bulunsun. Ama Meyvelitepe kadar profesyonel bir karışım olmasına imkan yok tabii..
Sn. Didem,

Ceşmeye yolunuz düşerse şömine de meşe külüm duruyor.

Meyvelitepe'nin araştırılmış, uygulanmış ve şahane sonuçları görülmüş karışımını bende hazırlamaya calışıyorum ama buraya yeni geldiğim için şehre istanbul kadar hakim değilim, bizim küçük kasabada dükkancılar bulunmayan ve bilinmeyen şeyleri sorduğum için garip garip bakmaya başladılar. Cocopeat, leonardit ve klinoptilolit nerden temin ettiniz?


Düzenleyen hbayraktar : 27-04-2010 saat 23:07 Neden: eksik cümle
hbayraktar Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön