Saygıdeğer AĞAÇLAR.NET Dostluklarına:
Süs Biberi Yetiştiriciliği İçin; Duyarlı AĞAÇLAR.NET Dostluklarının, Süs Biberi Çeşitliliğinden İstifade Edinmek İstiyorum!. Süs Biberi Çeşitliliğine Sahip Olan, Duyarlı AĞAÇLAR.NET Dostluklardan; Doğal Tohum Örneklerinden Elde Ederek, Süs Biberi Yetiştiriciliği Üzerine, Kendimi Geliştirmek İstiyorum!.
Bahçemize; 8-10 Metrekarelik, Küçük Bir Sera Yapmıştım ve İçersinde, Kış Mevsimi Zamanında Da, Örtüaltı Süs Biberi Yetiştirirebilmeyi Umut Ediyorum!. Geniş Bir Balkonumuz Var. Balkonumuza Da, Kış Mevsimi Şartlarında, Süs Biberi Yetiştiriciliğine Elverişli, 10 Litrelik veya 19 Literlik Hazır Su Şişesi Kullanımı ile Sağlamayı Düşündüğüm, Küçücük, Adına "Hazır-Pratik Sera" Diyebileceğim, Örtüaltı Sistem Geliştirme Çalışmalarıma Başlamayı Düşünüyorum!. Şu An İçin, Bulunmuş Olduğumuz Konum Gereği , Akdeniz İklim Koşullarına Göre: Kış Mevsiminde De, Süs Biberi Yetiştirilebilir İnşallah, diye Umut Ediyorum!.
Benim Amacım; Süs Biberi Tohum Çeşitliliğine ve Bereketine Ulaşmaktır!. Ve de, Çoğalmayı Düşündüğüm Süs Biberi Çeşitliliğine Ait Tohumlarımızla: Duyarlı AĞAÇLAR.NET Dostlukları ile Olan Paylaşımlarımıza, Devamlılık Kazandırabilmektir!.
Ben; PAYLAŞIMLARIMLA: DOSTLUĞA BİR KATKIM OLABİLİRSE: Huzur ve de Umut Bulacağım!. Bu Düşüncelerle; Bana Örnek Teşkil Eden, Paylaşımcı, Tüm Duyarlı AĞAÇLAR.NET Dostluklarına, ÇOK ÇOK TEŞEKKÜR Eder, SAYGILARIMI Sunarım!. İYİ Kİ VARSINIZ!.