View Single Post
Eski 26-04-2010, 00:28   #848
Halil Önen
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 18-01-2009
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi epsody Mesajı Göster
Kompost çalışmalarına başlamanı topraklar adına seni kutluyarak bu çalışmalarda en samimi paylaşımlarla yanınızda olacağımı bilmelisin, arkadaşım sen beni eleştirken bazı gerçekleri gözden kaçırdığını belirtmek isterim, sen beni sitelerdeki yalancı paylaşımlarla karıştırıyorsun, senin emekçi ruhuna yakıştıramadığımı belirtmek isterim.

İnşallah bir gün foçaya giderken yolumu senin bulunduğun aliağaya düşürürümde sizinle daha yakından görüşme imkanlarımız olurda bu konuları daha derinden yüzyüze konuşuruz..
Emekli, latife yapmıştım hemen de alınmışsın.

Tamam, kompost konusunda eline su dökemem, bunu kabul ediyorum. Ama aşı konusunda ustana danışmalıydın, bak iki defa aşılamış tutturamamaşsın.

Foca'ya gelince mutlaka haberim olsun. Yoksa Gelibolu'ya gizlice gelir, kompostunu çalarım, ona göre.

Gelince '' Ege Tropikal '' in (Tufan bey) bahcesine uğrar _hani şu bizim Goji berici var ya_ bir tek enzim atarız. (Bir tek dediğin bir parmak kadar zaten.)
Tropikal meyvelerden bir enzim yapmış, akıllara zarar.

Esmer biraz,sanki tropikal ülkelerden gelmiş gibi zaten yetiştirdikleri hep tropikal. Ve çok hoş sohbet.
Bir tane goji aldım 15 tl. ye köyümün kahvesinin önüne diktim. Bir de sarmaşık verdi ama ismi ve cismi yabancıydı aklımda tutamadım. Onu da yanına diktim.

Çümle alem hem çay içiyor hem yüzüne bakıyoruz, goji'nin. Çok faydalı bir bitkiymiş de, milleti bir yönü var ki, en çok orası alakadar ediyor.

Ben ne diyecektim? Evet, kepeğe aşıladığım bukaşilerin ömrü 2 ay kadar. Ama aşılayıp havasız torbada 10 gün beklettikten sonra gölgede kurutursan 1 yıldan fazla bekletebiliyorsun. (Sn Doğasever'e teşekürler)

Sevgili Eray mutlaka beklerim. Sevgiyle kal.

Halil Önen Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön