View Single Post
Eski 19-04-2010, 17:51   #916
harami
Ağaçsever
 
Giriş Tarihi: 15-03-2010
Şehir: Düzce
Mesajlar: 46
sayın Samsunlu55;
Avanos isimli arkadaş örnek bahçelerini görmek istesine rağmen tekrar tekrar aramasına rağmen geri dönmemişler. Biraz gariplik yok mu sizce de !
insan, (pek akla yatmayan iddalarına göre)10. yaşında 100kg??? ceviz veren ağaçların reklamını yapmak istemez mi ? Ayrıca bu türler resmi olarak tanımlı türler arasında yok bildiğim kadarıyla . yani TESCİLLİ değiller sanırım. Ziraat Mühendisi arkadaşlar bir yanlış varsa düzeltsinler lütfen. . .

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Avanos Mesajı Göster
Bu sayfayı bende gezdim. Hatta firma yetkililerine telefon dahi ettim. İnternet sayfalarında yaptıkları bahçelerin reklamını koymuşlar. 2004-2005 yapılan bahçeleri var. Bu bahçe sahiplerinin adreslerini ve telfonunu istedim gidip göreyim diye ama şuan yanımda değil döneceğim dediler.Ben bir kaç kez daha aradım dönmediler. Yani kitapta yazanı değil iç anadoluda kurdukları bahçelerdeki verimi gözümle görmek istedim. Görmediğinize inanmayın Çünkü dönüşü yok bir ömür geçiyor dönmek için.Ben badem konusunda arkadaşlara yardımcı olurken kesinlikle direk gözlemlerimi yazıyorum bundan daha sıhhatli bilgi olmaz sanırım.

harami Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön