View Single Post
Eski 22-12-2006, 21:30   #24
serengeti
Ağaçsever

serengeti's Avatar

Giriş Tarihi: 22-12-2006
Wink

Bu yazdıklarınız nasıl asap bozuyor anlatamam, içimiz kan ağlıyor güzelim memleketimin haline, bu tablolar o kadar çok ki ; Geçen ay ki yağmurda evimin arka tarafında bulunan yamaca baktım. Aslında 2 yıl dır o yamaçta kadınlar kökleri söküp fundalıkları atıp bir güzel yerlerini yaktılar hemen itfaiye yi aradım geldiler. Efendim öyle sohbete daldılarki birde suçlu oldum insan komşusunu şikayet edermi orda birşey yok ki dediler bana.
Titreyerek içeri girdim ve bu yıl aynı yamaca bakıyordum yağmurda ve içime doğmuş gibi çocuğuma seslendim. Fotoğraf makineni al gel koşş diye, çocuk ay anne ne feci bir yağmur deyip şu manzarayı çekeyim dedi ve makineyi gözüne getirdiği anda yamaç sallanmaya ve yerinden sökülüp suyla bize doğru geliyordu, aşağıda küçük evlerde vardı. Resim çekemedi çocuk çünkü ilk defa böyle bir felakete tanık oluyordu ve donduk kaldık....
Anlatılacak çok şey var çok haklısınız. Nerde Hata Yapıyoruz bunu hep beraber sorgulamalıyız çünkü hep biz madur oluyoruz üstelik......
Not: Biliyorsunuz çoğu orman yok olmasında hep Gökkuşağı adı var dilerim bu gökkuşağıı onları kapatır.
sevgiyle kalın.

serengeti Çevrimdışı   Başa Dön