Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi ozlemoz
Pearl humus 25kg lıklardan 2 paket sipariş verdim yarın ya da sonraki gün elimde olacağını söylediler. Kargo ile gönderiyorlar.İnşallah işe yarar hafta sonu bahçeme gidip karıştırmayı dört gözle bekliyorum. Ağaçların diplerine şimdi koysam mevsim itibari ile uygunmudur acaba?
|
Özlem Hanım,
Perl Humus iyi bir ürün, sadece fiyatı biraz pahalı. Hiç tereddütünüz olmasın. İşe yarayacağı kesin. İnsanlar emin olmadıkları için biraz korkuyorlar. Ancak ben 12 dönümlük zeytin bahçemizde 2,5 ton kullandım. İlk izlenimlerimiz zeytin ağaçları bu yıl daha erken uyandılar. Hatta bir kaç tanesi bu yüzden geç donlardan zarar gördü.
Yine bu forumda Meyvelitepe ve Ayhan Dükel'in leonarditle ilgili güzel deneyimleri var.
Leonardit toprak yapısını düzenleyen bir madde olduğu için istediğiniz mevsimde uygulayabilirsiniz. Yalnız bu konunun 394 ve 395 nolu mesajlarını incelerseniz leonarditi tek başına kullanmak yetmiyor. Leonarditi organik bir gübre ve EM ile birlikte kullanırsanız çok daha güzel sonuçlar alırsınız.
Ben kendim çamlı oganik gübre ile birlikte kullandım. Bu hafta sonuda ağaçlara 2/1000 oranında seyreltilmiş EMA verdik.
Kolay gelsin.