View Single Post
Eski 13-04-2010, 13:44   #191
hakan7960
Ağaç Dostu

hakan7960's Avatar

Giriş Tarihi: 20-07-2007
*** çobanköy'den selamlar ***

Sayın Sinarit,Mezarlığın içi şimdilik boş olarak gözüküyor.Çam fidanlarını 3-4 yaşında küçük diktiğimiz için henüz toprağa tutunma aşamasındalar.İnşaallah bir 10 sene sonra hayatta kalırsak fotoğraflarını sene sene paylaşacağız.Mezarlığın dışında duvarların arkasında çok büyük alan var sadece kır olarak duruyor ve herhangi bir ağaç yok.Geçen sene hemen mezarlığın bitiminden bir dekarlık yere örnek olarak hatıra ormanı yapmak için kök çam diktirmiştim ama etrafında tel örgü ve barınak olmadığı için sağolsunlar inek otlatmaya çıkan köylülerim burayı çiğnetmişler.Tahmini 300 adet kök çam fidanı vardı ama kurtuluş savaşından ancak 50 tanesi çıkabilmiş))Bu sene ne olacak orasını ALLAH bilir.Ama bunlar beni yıldırmıyor inanın mezarlığın ağaçlandırma işini yoluna koyayım buralar da benim elimden kurtulmayacaktır emin olabilirsiniz.
Unutmadan Annem'e ve Komşumuz Cemile teyze'ye selamlarınızı ilettim.Çoık memnun oldular Annemin ve Komşumuz teyzenin size ve tüm ağaçlar net site üyelerine çok selamları var.Sevgi ve saygı ile...

hakan7960 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön