Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Ayhan Dukel
Sn lilium selamlar
Bu baslik, sizin bahcenizin durumunun konusuldugu bir sirada ortaya cikti, siz olmadan hic olurmu.
Sahsen ben, urettigim zeytinlerin pazarlanmasi konusunda sebebini bilmedigim bir sekilde hic kaygilanmadim, kaygim bizim ozenle, sevgiyle yetistirdigimiz zeytinlerin
|
Sayın ayhan Dukel, Acımı biraz azalttınız, İyi bir şeye sebep olduysam sevinirim. Hani derler ya bir taraf yıkılmadan bir şey olmuyor, Beyinlerde şimşekler çakmasına biraz katkım olduysa inanın üzüntüm sevince dönüşecektir.
İkinci söylediğin özenle ürettiğimiz zeytinler aklıma bir anımı getirdi, benim asıl takıldığım konulardan biri de bu, herkes özenle üretiğini söylüyor.
Burada üreticinin biri, veriyor zehiri veriyor zehiri, zeytinini satarkende ben şöyle bakıyorum böyle bakıyorum bahçenin içinden hiç çıkmıyorum bir tane kurtlu vuruk bulamazsınız gibi övgüler ile zeytinini satıyor.
Şimdi, herkes yine özenli yetiştirdiğini söyleyecek, peki tüketiciyi arkadaşların dediği gibi ortakları nasıl doğal ürün olduğunu kanıtlayacaksın, kanıtlayamayacaksın.
Bu nerdenle aklıma şöyle bir fikir geldi, üretici olan arkadaşlar bir birlerinin bahçelerini zaman zaman gezmeliler denetlemeliler, herhangi bir şey varsa da bunu açığa çıkarmalılar.